contingut promocionat

logo mercasol petit

Les claus més segures per a la teva casa

No tots els tipus de claus garanteixen la teva seguretat de la mateixa manera

En el mercat pots trobar una gran varietat de panys per tancar les portes de casa teva. Tots ells estan fabricats de diferent manera i tenen avantatges i inconvenients respecte als altres. Si estàs vols instal·lar-ne un de nou per protegir una mica més la teva família, et portem un llistat d'alguns dels tipus més coneguts per tal que vegis quin s'adapta millor a les teves necessitats.

Tancaments multipunt

Per fer-te una idea, seria el pany habitual a totes les cases, però distribuït en diversos punts de la porta. Gràcies a la seva instal·lació en el marc, els lladres no podran obrir-lo fàcilment, ja que no es trobaran només amb un punt de tancament. Aquest tipus de tancament s'acostuma a posar en portes blindades o massisses, tot i que es pot instal·lar en una porta de qualsevol estil.

Panys tubulars

Aquest estil de tancament és el que està incrustat dins el pom de la porta. Per una banda s'instal·la la ranura per introduir la clau, mentre que per l'altra, molts cops es posa un botó que tanca la porta automàticament. El lloc on normalment s'acostuma a posar aquest tipus de proteccions és als lavabos per la seva senzillesa i privacitat.

Panys de sobreposar

Aquests són els més clàssics, són els que s'instal·len sobre la porta i acostumen a tenir una petita palanca per obrir-los des de dins. Aquests tancaments no queden ocults ni dins la porta ni en el marc. Per fer que siguin eficaços, s'han de complementar amb altres mesures antipalanca que evitin que els lladres puguin forçar-los.

Panys encastats

El més habitual a les cases, aquest pany està dins la porta. Tot i que són força segurs, es poden complementar amb altres petits tancaments en altres punts de les portes. És molt recomanable comprar-los d'estil antibumping, una característica que fa que es bloquegi quan s'intenta forçar.

Tancaments digitals

Tot i que són els menys habituals, s'espera que en el futur sigui el més habitual. Aquest estil de pany acostuma a funcionar o bé amb una targeta, amb un codi o l'empremta dactilar i disposa d'un mecanisme que els fa més segurs. Els fabricants treballen per perfeccionar-los cada cop més i fer que siguin més atractius per a les famílies.

Tancaments cilíndrics

De forma cilíndrica, funciona amb una clau única que permet obrir-lo. Aquest estil de pany és també bastant habitual a les cases i en els darrers anys també s'ha vist modernitzat amb la tecnologia antibumping, que la bloqueja en cas que algú sense clau intentés forçar-lo per entrar a casa.

Mercasol té botiga al centre de Sant Cugat i al mercat de Torreblanca. FOTO: Arxiu

Mercasol és una empresa santcugatenca amb més de 30 anys d'experiència oferint serveis de tancaments i seguretat per a cases i empreses. El seu equip humà disposa d'eines d'última generació tant per instal·lar nous tancaments com per obrir-los en cas de pèrdua de claus o avaria. El seu catàleg disposa de tots els productes necessaris per protegir de la millor forma les cases.

 
Comentaris

Destaquem