Les conferències i xerrades marquen les activitats de la setmana

Les propostes per gaudir de Sant Cugat durant aquests dies

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i amb ella un munt d'activitats per a tots els gustos i edats, que el TOT reuneix a la seva agenda i, de les quals, te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cinema fantàstic i més

Conferència a càrrec de Rogeli Pedró sobre la cultura popular santcugatenca FOTO: Lali Puig

La setmana comença amb cinema fantàstic. Autómata i Into the Mud seran les sessions que es projectaran a Cinesa Sant Cugat a partir de les 20 hores.

D'altra banda, tampoc hi faltarà la jornada de portes obertes a l'escola Jaume Ferran i Clua dilluns 20 a partir de les 15.15 hores, mentre que, l'escola Collserola les obrirà dimarts, 21 de març.

A més, per a dimarts està previst el taller per aprendre a fer la Mona de Pasqua a l'Ateneu a partir de les 19 hores.

Conferències i xerrades

Dimecres 22 comença amb el curs TIC amb "Crea el teu currículum digital" a partir de les 18 hores a la Biblioteca Miquel Batllori.

D'altra banda, es podrà gaudir de la conferència "La cultura popular santcugatenca: una posta d'aterratge" a l'Arxiu Nacional de Catalunya mentre que al Xalet Negre hi haurà la conferència "La revolució i la independència dels Estats Units (1776)". 

A més, a partir de les 19 hores al Museu del Monestir, amb motiu de l'exposició "Lluís Ribas. 40 anys d'exposició en exposició" està prevista la presentació del retrat de Virginia Woolf fet per Lluís Ribas.

Ja a les 19.30 hores està previst el parlem de... Gran Concert simfònic. Una activitat complementària al Gran Concert Simfònic de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat que se celebrarà divendres, 24 de març, al Teatre-Auditori a les 21 hores.

Música per acabar la setmana

El dijous 23 arriba amb conferències, música i cinema. "Quin és el paper del referèndum en les actuals democràcies?" serà la conferència que hi haurà a Cal Temerari a partir de les 19.30 hores mentre que "Radioastronomia i astroquímica: desxifrant els orígens del Sistema Solar" tindrà una cita al Museu del Monestir a partir de les 20 hores.

Per als amants de la música hi haurà dos concerts. Esmeralda Colette & Ernesto Olvera es podrà veure a l'Hotel Sant Cugat a partir de les 21 hores mentre que el grup Pearson, que tocarà aquest cop en acústic, se citarà en el tradicional cicle de música al MUT també a les 21 hores.

 
Comentaris

Destaquem