De llardons, de brioix amb fruita confitada, de brioix amb pinyons i farcida de nata, crema o xocolata, de cabell d'àngel i la de brioix i crema amb cireres naturals, aquestes són les coques que ofereix la Pastisseria Sàbat per celebrar la revetlla de Sant Joan. I és que les coques, les grans protagonistes de la nit de Sant Joan, tornen aquest estiu per commemorar la nit més curta de l'any.
A la pastisseria més antiga de la ciutat, hi podràs trobar una gran varietat de coques en tres mides: petita, mitjana i gran, elaborades de manera tradicional i amb matèries primeres de la millor qualitat, que podràs encarregar o comprar directament a la pastisseria de la rambla Ribatallada o a la del carrer de Santiago Rusiñol.
Coques sense gluten
![La tradicional coca de Sant Joan, la de fruita confitada FOTO: Cedida La tradicional coca de Sant Joan, la de fruita confitada FOTO: Cedida](http://www.totsantcugat.cat/uploads/s1/12/69/21/29/img-5286-20fruta-202.jpeg)
A més i si ets intolerant al gluten o ets celíac, ara pots gaudir igualment d'aquest clàssic i celebrar Sant Joan amb una àmplia carta de coques sense gluten. Reserva-la abans i tria el gust que més t'agradi.
![La clàssica coca de llardons FOTO: Cedida La clàssica coca de llardons FOTO: Cedida](http://www.totsantcugat.cat/uploads/s1/12/69/21/61/img-5298-20llardons.jpeg)