contingut promocionat

 

logo policlínic torreblanca

 

Les darreres innovacions per acabar amb l'obesitat

El baló gàstric Elipse®, un innovador i revolucionari programa de pèrdua de pes a Grup Policlínic

Oblida’t del que has llegit o sabies sobre els balons gàstrics. Coneix ara el nou baló gàstric Elipse® de la mà dels professionals mèdics de la Unitat Antiobesitat de Grup Policlínic. Un tractament de pèrdua de pes personalitzat. S’inicia empassant-se una càpsula (de la mida d’una píndula), que un cop a l’estómac s’emplena amb una solució salina. El baló té una consistència tova i estarà al nostre estómac 16 setmanes ajudant-nos a reduir el sobrepès.

Tant la col·locació com l’eliminació no requereixen d’endoscòpia, anestèsia, hospitalització ni cirurgia. És un programa de 6 mesos i es pot arribar a perdre fins a 24 kg. d’excés de pes. El baló Elipse® es col·loca a la consulta del doctor en 1 hora, i ens crea una sensació de sacietat que ens ajuda a menjar menys i ens permet seguir hàbits alimentaris saludables.

 

banner balon

 

El programa de pèrdua de pes Baló Elipse®, no es limita a implantar un baló a l’estómac, el pacient rep assistència del seu metge durant el programa, a més d’una bàscula “intel·ligent” i una APP que podrà descarregar-se al seu mòbil i que li permetrà enviar informació al metge i tenir un seguiment constant.

Després de 16 setmanes el baló es desintegra de forma escalonada per mitjà d’una vàlvula que porta incorporada i és eliminat de forma natural. Aquest programa de pèrdua de pes ens ajuda a acostumar-nos a uns hàbits saludables reduint les porcions de menjar per evitar tornar a agafar pes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem