contingut promocionat
logo caser residencial

 

 

Les estades temporals d'estiu a Caser Residencial

A Sant Cugat Caser Residencial té una residència a Mira-sol que atén les teves necessitats

Les estades temporals en residència són una solució saludable i de qualitat durant el període de vacances, per a aquelles famílies que volen tenir la tranquil·litat que, el seu familiar gran, està atès i en companyia, mentre estan fora o la seva cuidadora principal està de vacances. Susana Delgado, directora assistencial de Caser Residencial defensa aquesta opció per tots els beneficis que ofereix.

  Demana informació, ara!

Per què estades temporals en residències?

  1. Versatilitat i flexibilitat. Delgado explica que a les estades temporals són una bona opció tant per a persones que venen a passar el cap de setmana fins a persones que estan 15 dies o persones que allarguen l'estada per una recuperació després d'una cirurgia o una estada hospitalària llarga a l'estiu. I és que els motius de les estades tenen diferents orígens com els períodes de reformes i obres a la llar, entre altres.
  2. Alleujament per a cuidadors i familiars. Són una bona oportunitat cobrir les vacances del cuidador o les vacances dels fills  "quan el familiar està supervisat pels fills...", tal com comenta Delgado.
  3. Entorn segur i professional: Susana Delgado també defensa que en aquestes estades  es beneficien d'un ambient segur amb suport mèdic i clínic constant, cosa que assegura que els residents estiguin ben atesos en tot moment.
  4. Socialització i activitats: a més a més, la directora assistencial de Caser Residencial també assegura que els residents de les estades temporals participen en activitats socials i d'estimulació cognitiva, cosa que en millora el benestar emocional i mental. Aquestes activitats inclouen des de sortides i esdeveniments socials fins a programes de recuperació física.

Tots aquests avantatges conviden a confiar en les estades temporals que proposa Caser Residencial.

Piscina a la residència de gent gran Caser Sant Cugat. FOTO: Cedida

Piscina a la residència de gent gran de Caser Residencial a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Les estades temporals a Caser Residencial

Les estades temporals a Caser Residencial són la solució ideal per a les necessitats puntuals de cures i per tenir cures professionals quan les necessitis.

També són perfectes per al descans del cuidador, obligacions laborals, vacances familiars o recuperació posthospitalària.

Són la solució pensada per a aquells moments en què no és possible dedicar l’atenció necessària a un familiar dependent, o quan té una rehabilitació o recuperació.

Independentment del temps que duri l’estada, a Caser Residencial ofereixen qualitat assistencial en un ambient càlid i acollidor.

En aquestes estades, a Caser Residencial es realitza una valoració inicial i un seguiment mèdic periòdic. També es proporcionen cures i tractaments especialitzats com fisioteràpia, teràpia ocupacional, logopèdia i psicologia, a més de programes de recuperació i manteniment funcional i rehabilitació neurològica. Els residents poden participar en activitats i tallers de memòria i gaudir de cuina pròpia amb menús casolans. A més, es disposa de serveis addicionals com perruqueria i bugaderia.

Exterior de la residència de gent gran Caser Sant Cugat. FOTO: Cedida

Exterior de la residència de gent gran Caser Residencial a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

A l'estiu, Caser Residencial està al teu costat amb les estades temporals.

 

  Demana informació, ara!

Residència de Sant Cugat de Caser Residencial. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem