Les JERC demanen un títol de transport especial per a estudiants

La formació reclama que es creï aquest títol si Sant Cugat s'inclou a la zona tarifària 1

Les JERC Sant Cugat demanen un títol de transport específic per estudiants de la UAB i la UPC en cas que Sant Cugat passi a formar part de la zona 1. Una petició que la formació ha fet saber mitjançant un comunicat després que l'alcaldessa, Mercè Conesa, hagi anunciat aquest divendres, 3 de febrer, que estudia que la ciutat s'integri a la zona 1 del transport metropolità.

En el comunicat, la formació apunta que "una part important de la població universitària santcugatenca estudia a les universitats Autònoma de Barcelona i Politècnica de Catalunya, situades als municipis de Cerdanyola i Terrassa, respectivament, municipis pertanyen a les zones tarifaries 2 i 3". Per aquest motiu, apunten que "entenem que, en cas que Sant Cugat s'incorpori a la zona tarifaria 1, cal implementar un títol de transport integrat que eviti que els estudiants que diàriament es desplacen a les esmentades universitats es vegin perjudicats pel fet que Sant Cugat passi a formar part de la zona 1".

"Des de les JERC entenem que un cop més, el govern de la nostra ciutat ha deixat de banda el jovent i instem a Mercè Conesa que inclogui en les negociacions amb l'AMB la necessitat de crear un títol de transport integrat per a estudiants de la UAB i la UPC", remarquen.

I afegeixen que "des de les JERC recordem que el 30 d'octubre de 2013, a proposta del Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana per iniciativa de la Secció Local d'ERC Sant Cugat, la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament ja va aprovar estudiar implementar aquest títol. Tanmateix, la mesura no ha arribat a implantar-se".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem