Les millors imatges de la Festa Major de Sol i Aire

La Festa Major de Sol i Aire se celebra des d'aquest divendres 29 fins a diumenge 31 de juliol

La Festa Major de Sol i Aire ha donat el tret de sortida aquest divendres, 29 de juliol, i s'allargarà durant tot el cap de setmana. Durant les jornades s'organitzaran diversos concerts, activitats, tallers i cursos per a tots els públics.

En el primer dia de Festa Major de Sol i Aire s'ha celebrat el pregó a càrrec de Clara Rovira Lage, veïna del barri ambientòloga i oceanògrafa. Les danses orientals i les exposicions dels horts i collites veïnals també han destacat durant el primer dia de Festa Major.

Dissabte 30, la protagonista principal és la Festa infantil i xocolatada amb diversos jocs d'aigua per a què puguin participar els més petits de casa. 

Diumenge 31, últim dia de Festa Major, s'organitzarà un curset d'utilització del desfribilador a les 11 h del matí. Al migdia es faran les pràctiques del grup d'Autoprotecció Sol i Aire i, una hora més tard es donarà la benvinguda al grup d'Autoprotecció Junior. Finalment, el pica-pica de fi de festa i el sorteig d'un regal al soci acomiadaran la Festa Major.

Mireu les millors imatges de la Festa Major de Sol i Aire

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem