Les cinc mones més espectaculars dels pastissers santcugatencs

Els aparadors de les pastisseries locals llueixen des de fa alguns dies aquests dolços típics de la Setmana Santa

A mesura que ens anem acostant a l’inici de la Setmana Santa, les pastisseries de Sant Cugat comencen a lluir les seves primeres mones als aparadors. Així, el preludi de la Pasqua serveix per ensenyar les primeres idees de les pastisseries per les mones d’aquest any.

Aquest any, tot i la diversitat d’estils i formes, que varien segons la pastisseria, la xocolata és, sense dubte, la protagonista de la Pasqua, que s’ha utilitzat per decorar mones, amb formes i motius moderns, fins a temàtiques tan èpiques i diverses com Star Wars o el Barça. Des del TOT presentem les 5 mones més espectaculars d'aquesta setmana.

Mones modernes

La pastisseria Dolç acostuma a apostar per una estètica més moderna. FOTO: Artur Ribera

La pastisseria Dolç es caracteritza per una estètica més aviat moderna i minimalista alhora d'elaborar els seus pastissos. Així, a la Setmana Santa presenten mones imaginatives i decoratives per als més sofisticats.

Botes de xocolata

Les botes del Messi són sempre una aposta segura. FOTO: Artur Ribera

El Taller de pa Serrajòrdia aposta, aquest any, per una forma infal·lible: les botes del Messi. En una diada pensada pels nens, les figures esportives sempre agraden, i encara més si són divertides reproduccions fetes de xocolata amb llet.

Mones de l'espai

El C-3PO de xocolata a l'aparador de la Pastisseria Sàbat del Carrer Santiago Rusiñol. FOTO: Artur Ribera

Aquest any, la Pastisseria Sàbat ha decorat el seu aparador de Santiago Rusiñol amb una reproducció èpica de 40 kg de xocolata del personatge de Star Wars C-3PO. El preu de la mona ronda els 1.000 euros i és 100% comestible, tal com informa el pastisser Jaume Sàbat, i explica que "la dificultat de fer les mones recau en la temperatura de la xocolata".

Varietat per escollir

L'aposta variada de La Lionesa. FOTO: Artur Ribera

La pastisseria La Lionesa ha guarnit el seu aparador amb una gran varietat de mones amb motius variats, tots ells pensats per les nenes i els nens. Els personatges preferits dels infants, com Dora l'Exploradora, el Messi o la protagonista de Frozen, es poden trobar a la pastisseria, reproduïts en xocolata.

Futbol de Pasqua

La reproducció en xocolata, del Barça, de la Chocolat Factory FOTO: Artur Ribera

La Chocolat Factory també ha decidit apostar pel futbol, però en aquest cas no són unes botes sinó el camp sencer del Barça, amb figures dels seus millors jugadors i un públic singular. L'aposta perfecta per als fanàtics del futbol i la xocolata dels tres colors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem