contingut promocionat

 

logo camp base

Les noves Nike arriben a Camp Base!

Camp Base és una de les poques botigues que podrà tenir-les a botiga física i en línia

Nike arriba a Camp Base Sant Cugat per primer cop trepitjant molt fort. La marca esportiva presenta les noves Terra Kiger 5 i les Wildhorse 5 de Trail Running! En aquesta ocasió, Camp Base és una de les poques botigues que podrà tenir-les a botiga física i en línia.

 

La Nike Air Zoom Terra Kiger 5 és l'avenç cap a una nova generació de sabatilles de trail. Destaca per la seva lleugeresa, transpirabilitat així com per tenir un drop menor que models anteriors, aconseguint major velocitat en distàncies curtes. Absorbeix els impactes abans de tornar a adoptar la forma original, generant un amortiment reactiu i millorant la velocitat de trepitjada, gràcies a la tecnologia Air.

Les Nike Air Zoom Wildhorse 5 és la sabatilla de trail running ideal per a mitges i llargues distàncies. Confortable, lleugera, transpirable són alguns dels adjectius que defineixen la cinquena generació d'aquesta sabatilla. Segueix mantenint la sola de tacs quadrats oferint adherència en terrenys compactes i no massa tècnics.

No et quedis sense les noves sabatilles de Trail Running de Nike! No et decebran!

 
Comentaris

Destaquem