Les Planes es prepara per a un Carnaval per a petits i grans

La festa de la disbauxa arribarà al barri aquest dissabte, 10 de febrer

El barri de les Planes ja està a punt per viure una nova festa de Carnaval. La Comissió de Festes del barri ha organitzat per a dissabte, 10 de febrer, una festa adreçada a petits i grans. 

La cita començarà a les 11.00 h del matí, quan donarà el tret de sortida el Carnaval infantil, amb una xocolatada. Posteriorment, tindrà lloc la rua pels principals carrers del barri. Aquesta tindrà inici i fi a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i passarà pels carrers del Molí, de Vista Alegre, passatge del Pi i doctor Modrego. 

Per acabar la festa infantil, entre les 12.00 h i les 14.00 h, els més petits podran gaudir d'inflables, brau mecànic i jocs gegants. 

Ja a la nit serà el torn del Carnaval familiar i d'adults. La festa tindrà lloc al Casal de les Planes i començarà a les 21.30 h amb el sopar de carmanyola. Un sopar en el qual la Comissió de Festes convida a Sangria. Ja cap a les 22.00 h començarà la música, el balli el karaoke. 

Pel que fa a les disfresses, qui vagi millor disfressat rebrà un premi. Enguany, la temàtica és la dels personatges i pel·lícules infantils. 

 
Comentaris

Destaquem