Les principals activitats de la Festa de Tardor, confirmades després de l'ajornament

El gruix dels actes i activitats de la Festa de Tardor van haver d'ajornar-se el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre per culpa de la pluja i, les principals, es faran el 10 i l'11 de novembre

La Comissió organitzadora de la Festa de Tardor ha confirmat les activitats i esdeveniments que es faran durant el cap de setmana del 10 i l'11 de novembre, desrés que s'haguessin de suspendre per culpa de la pluja durant el cap de setmana del 27 i el 28 d'octubre. La Trobada de Puntaires i l'actuació castellera van poder-se celebrar, sota cobert, però la resta d'activitats van haver d'ajornar-se. En aquest sentit, des de la comissió han confirmat que la gran majoria es realitzaran, tot i que encara no és segur que es facin en el mateix emplaçament on estaven programades.

Més info: La pluja obliga a canviar de dates la Festa de Tardor

En aquest sentit, el Correfoc, el concert de Jazz de la Taula per a persones amb malalties neurològiques i càncer, i la Mostra de 'Pedra i Sang', tres de les activitats més destacades, es faran tal i com estava previst. A més, també se celebrarà la tradicional Fira d'entitats, el diumenge 11 al matí, quan es desenvoluparan les activitats que hi estaven previstes inicialment.

D'altra banda, l'organització ha explicat, a través d'un comunicat, que la realització de la resta d'activitats encara no està tancada, i que dependrà de les entitats i actors implicats en cadascuna d'elles. El que és segur, és que hi haurà Fira d'entitats, Correfoc, concert de jazz i la Mostra de 'Pedra i Sang'.

 
Comentaris

Destaquem