contingut promocionat
logo lightevolution studio

 

 

LightVolution, especialista en il·luminació, aterra a Sant Cugat

L'estudi ha il·luminat tota mena d'espais: comerços, oficines, habitatges, jardins i, fins i tot, esglésies. Algun dia esperen il·luminar l'exterior del Monestir com cal

Sant Cugat està d'enhorabona, ja que des de fa uns dies compta amb LightVolution, un estudi jove i multidisciplinari, però amb 11 anys d'experiència en projectes, que ofereix serveis d'il·luminació a tota mena d'espais, comerços, empreses, habitatges, espais exteriors i esglésies, des d'un punt de vista innovador. Quan treballen en els seus projectes entenen que la llum és tècnica pura i estan interessats a la preservació del confort visual i dels cicles circadians.

Què són els cicles cicardians?

El cicle de llum-foscor és el sincronitzador més gran del ritme circadiari: la llum que entra per la retina li mana un senyal al cervell que li ordena controlar la producció de melatonina, que és l'hormona que indueix al somni. Li ordenar augmentar-la durant la nit i disminuir-la durant el dia.

Els valors de l'estudi d'il·luminació LightVolution

Els valors de l'estudi d'il·luminació es basen en l'eficiència, la sostenibilitat, la llum saludable i la llum intel·ligent:

  • Eficiència: Aposta per la lluminària LED i la domòtica per controlar al màxim la despesa energètica.
  • Sostenibilitat: Prioritzen llums LED, amb un baix consum energètic i alumini, un material reciclable 100% en infinites ocasions.
  • Llum saludable: Generen atmosferes saludables i prioritzen el confort visual. Eviten el cansament ocular i l'enlluernament i respecten el cicle cicardiani.
  • Llum intel·ligent: Les lluminàries que instal·len permeten regular la intensitat i la temperatura del color i amb la domòtica i els assistents de Google (Google Assistant) i Amazon (Alexa) fomenten l'estalvi energètic i l'accessibilitat.

Més de 70 marques d'il·luminació

Distribueixen més de 70 marques i algunes de les més conegudes són: Santa&Cole, Flos, Bover, Marset, Aromas del Campo o HER.

Ofereixen un servei complet des de la idea fins a l'execució del projecte lumínic a l'obra.

Busquen en tots els seus projectes una llum eficient, una llum sostenible, una llum saludable i una llum intel·ligent.

Si vols il·luminar correctament el teu espai, contacta amb LightVolution.

Equip de l'estudi d'il·luminació de Sant Cugat, LightVolution. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem