Llarena avala que Raül Romeva pugui ser traslladat a una presó catalana

El jutge Llarena ha autoritzat el trasllat de tots els presos polítics a Catalunya

El santcugatenc Raül Romeva podrà ser traslladat de la presó d'Estremera (Madrid) a una presó catalana. Així ho ha autoritzat el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, que instrueix la causa contra l'independentisme català, ha avalat el divendres 29 de juny, després de rebre les peticions de l'exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i l'exconseller Raül Romeva de ser traslladats a presons catalanes, que sigui Institucions Penitenciàries, dependent del Ministeri de l'Interior, que decideixi sobre aquest possible acostament.

En una providència, el magistrat torna a dir que "no existeix raó processal que condueixi a la custòdia dels processaments a cap centre penitenciari concret, i que la decisió està subjecta als criteris penitenciaris que la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries consideri d'aplicació". Això mateix ho va argumentar en una altra providència amb data d'aquest dijous pel que fa a les peticions que van fer les defenses de Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem