contingut promocionat
Codelearn L

 

El llenguatge de les màquines

La programació, tot i semblar molt difícil d’entendre, és una capacitat que està fàcilment a l’abast dels nostres fills

Mai t’has preguntat realment com funciona el teu ordinador? No funciona només amb una pantalla i unes tecles: el sistema operatiu és el que fa que tot tingui un sentit i fa del nostre ordinador un aparell fàcil d’utilitzar per a la gran majoria dels mortals. Qualsevol eina informàtica funciona gràcies a la programació, una paraula que, habitualment, ens espanta: ens sembla que és un idioma indesxifrable a l’abast d’uns pocs privilegiats. Però res d’això és cert. La programació és una capacitat que també està a l’abast dels més petits de la casa i a Codelearn són especialistes a través de classes on-line i presencials, aquestes darreres amb totes les mesures anticovid.

A part d’aprendre una de les capacitats més valorades per al seu futur, ja que els convertirà en persones capaces de dominar la tecnologia que els envolti, el seu intel·lecte es veurà reforçat amb la programació.

Fomentar el pensament computacional 

Aquesta activitat reforça i desenvolupa el seu pensament computacional mitjançant l’ús d’abstraccions (procés en el qual el cervell se centra en la base d’un repte oblidant els detalls innecessaris, fent així que sigui molt més fàcil de solucionar). Si per la gran majoria de nosaltres, llegir i escriure és una imprescindible en l’educació dels nostres fills, amb l’avenç constant de les noves tecnologies, entendre com funcionen les màquines —i com fer-ne un bon ús— ha de ser també indispensable.

Codelearn s'ubica en ple centre de la ciutat carrer d'Àngel Guimerà, 3 i el seu telèfon és el 932 77 92 78.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem