Llibertat amb càrrecs per tres sospitosos de robar en cases de Sant Cugat

Una patrulla de paisà va detectar tres persones sospitoses, que van intentar fugir a gran velocitat amb un cotxe

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 17 de gener tres homes de 23, 24 i 47 anys com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a Sant Cugat. El 20 de gener els detinguts van declarar en seu judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i van ser deixats en llibertat amb càrrecs.

Com va ser la detenció?

Una patrulla formada per agents de paisà va detectar, pels volts de les 19 hores, dos homes que caminaven de manera sospitosa a Mira-sol. Aquestes persones anaven separades uns cinc metres entre elles, vestien de fosc i s’anaven fixant en les entrades dels blocs de pisos, principalment aquelles entrades que quedessin més fosques i que disposessin de jardí amb plantes baixes.

Quan van detectar la presència policial, van pujar a un vehicle que els esperava amb el motor en marxa i van fugir a gran velocitat, però els agents van aconseguir barrar-los el pas i aturar-los, al mateix temps que arribaven més patrulles dels Mossos d’Esquadra. En escorcollar-los els hi van trobar dos tornavisos, dues petites llanternes i dos jocs de guants. A l’interior del vehicle hi havia una motxilla amb un martell i unes brides al seu interior.

Dos robatoris a Sant Cugat

Els agents van poder relacionar els detinguts amb un robatori que va haver-hi el dia 10 de gener a un carrer proper, on els presumptes lladres van accedir-hi forçant la porta de la terrassa. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí es va fer càrrec de la investigació i va atribuir als detinguts l’autoria d’un altre robatori amb força comès el 13 de gener a Sant Cugat, al mateix carrer on va haver-hi el robatori el dia 10 de gener i també amb el mateix modus operandi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem