Els llogaters de Jeroni de Pujades ja tenen les claus dels seus nous habitatges

L'Ajuntament va lliurar les claus dels 60 habitatges de lloguer protegit de la promoció de Jeroni de Pujades, impulsada per l'Ajuntament a través de Promusa

Els habitatges de lloguer protegit de la promoció de Jeroni de Pujades ja coneixen els seus nous inquilins, després que l'Ajuntament entregués les 60 claus en un acte que va tenir lloc en la zona comunitària d'aquests edificis, el dijous 30 de març. Els habitatges d'aquesta promoció, ubicada al barri de can Mates, formen part dels 158 habitatges assequibles que ha lliurat l'Ajuntament durant aquest mandat, tot i que ja estaven projectats de l'anterior mandat.

Durant l'acte d'entrega de les claus, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla (ERC) va destacar l'objectiu de l'Ajuntament d'aconseguir incrementar el lloguer assequible en el municipi: "Estem molt contents d'entregar avui les claus d'aquests 60 habitatges. El nostre propòsit com a govern és que tothom es pugui quedar a viure a Sant Cugat i gaudir del seu benestar. En aquests 23 anys de segle han vingut 100.000 persones, però n'han marxat 40.000. Per això hem elaborat el Pla d'Habitatge Assequible 2030, per arribar al 10% de lloguer públic a principis de la propera dècada, i aquesta promoció en forma part. I ho treballem amb edificis adaptats als reptes actuals, fets amb criteris sostenibles i d'eficiència energètica".

La promoció, ubicada al carrer Jeroni de Pujades (barri de can Mates), consta de dos blocs amb un total de 60 habitatges, d'entre els quals hi ha 10 de dues habitacions (60 metres quadrats) i 50 de tres habitacions (73 metres quadrats), a més de disposar de 60 places d'aparcament i 60 trasters. Els dos edificis s'han construït amb una estructura de fusta, combinada amb una estructura de formigó, disposa de plaques fotovoltaiques per generar electricitat i un sistema de reciclatge d'aigües grises. A més, la promoció té la màxima qualificació energètica (A).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem