contingut promocionat
grup policlinic L

 

Aquest Nadal llueix la teva millor mirada

La Unitat de Medicina estètica de Grup Policlínic ofereix una combinació perfecta de tractaments perquè la teva mirada brilli per aquestes festes

De vegades, quan estem davant del mirall veiem que ens falta lluminositat a la mirada, aquesta falta de llum té fàcil i ràpida solució amb la Unitat de Medicina Estètica de Grup Policlínic. A més, aquest mes de desembre Grup Policlínic ofereix un Pack Especial de Nadal que segur que no et podràs resistir. El pack conté:

- Tractament facial de Bòtox complet.

- Extensió de pestanyes pèl a pèl.

- Disseny i depilació de celles.

Fins al 7 de gener de 2020 podràs gaudir d'aquest pack amb 100€ de descompte, tant per fer el tractament al moment o per regalar. Grup Policlínic compta amb un gran equip de professionals de la medicina estètica experts en l’estudi i disseny estètic. Cada tractament del pack tindrà una sessió. I, aquestes sessions consistiran a reposicionar i redissenyar la teva mirada, adquirint així un resultat molt natural i proporcionat amb la resta del rostre.

 

banner nadal 1

 

El millor de tot és que els resultats els podràs veure al mateix instant. Els especialistes han pensat en aquests tractaments per donar una solució a aquelles persones que tenen les celles planes i/o baixes, celles massa arquejades, parpelles moderadament caigudes i arrugues al terç mig superior de la cara.

La Unitat de Medicina Estètica explica els canvis que experimenten les persones que es fan els tractaments d’aquest pack:

  • Esborra les arrugues del front, el contorn d’ulls (potes de gall) i de l’entrecella.
  • En pujar l’arc de la cella, s’eleva la parpella superior aconseguint corregir l’excés de pell.
  • Una mirada rejovenida i unes celles més arquejades.
  • Naturalitat i harmonia amb la resta del rostre.
  • Mirada accentuada amb l’extensió de pestanyes pèl a pèl.

Podràs fer una visita informativa gratuïta per resoldre dubtes.

A més, disposen de xecs i targetes de regal a tots els centres del Grup Policlínic.

Per demanar cita cal trucar al 935153999 o per mail: info.estetica@grup-policlinic.com.

 
Comentaris

Destaquem