L'exalcalde Lluís Recoder, nou president de Creu Roja local en l'any del centenari

El que fou alcalde de Sant Cugat entre el 1999 i el 2010 substitueix en el càrrec a Lluís Carreras, president en els darrers 12 anys

Lluís Recoder és el nou president de la Creu Roja Sant Cugat-Valldoreix-Rubí, després que es fes oficial en un acte de nomenament comarcal, que es va celebrar el dilluns 10 de juliol a la seu de Creu Roja a Barcelona. Amb això, Recoder substitueix en el càrrec a Lluís Carreras, qui ha estat president de l'entitat en els últims 12 anys.

El que fou alcalde de Sant Cugat entre el 1999 i el 2010 enceta aquest repte amb moltes ganes: "És un repte que encaro amb molta il·lusió i responsabilitat. Creu Roja fa una tasca molt important, i és que treballa per persones vulnerables, i en clau local tenim molt suport social, amb quasi 5.000 associats".

Recoder, a més, inicia el seu mandat en el centenari de la Creu Roja Sant Cugat-Valldoreix-Rubí amb el repte "d'adaptar la feina de l'associació en els signes del temps". Tot i això, l'exalcalde de Sant Cugat ha assenyalat que encara és molt d'hora per parlar d'objectius: "Estic aprenent el lideratge de l'associació, gràcies a la implicació de Lluís Carreras i de la professionalitat del cost tècnic de Creu Roja. Tot i que encara és molt d'hora per parlar dels objectius d'aquest mandat, aquests aniran alineats amb els objectius de Creu Roja nacional i internacional".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem