M. del Mar Bonet ofereix un concert per celebrar 25 anys de Policlínic Torreblanca

La interpretació de la cantant mallorquina ha estat el més destacat de l'acte, celebrat al Teatre-Auditori, en el que Policlínic Torreblanca ha celebrat els seus 25 anys

Maria del Mar Bonet ha estat el principal atractiu de la festa dels 25 anys de Policlínic Torreblanca. El centre d'atenció mèdica, que va néixer a Sant Cugat i ara és per arreu de Catalunya, ha organitzat un acte institucional per celebrar l'aniversari, al Teatre-Auditori. En la celebració també hi han assistit l'exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich, que ocupava el càrrec quan es va crear Policlínic Torreblanca, i l'actual alcaldessa del municipi, Carmela Fortuny. A més, també hi ha hagut la presència de diferents responsables del Grup Policlínic i la sala del Teatre-Auditori s'ha omplert a vessar. L'acte ha estat presentat per la periodista santcugatenca Marina Romero.

Els parlaments

El doctor Manuel Jiménez és el fundador i l'actual director del Grup Policlínic. FOTO: Artur Ribera

El doctor Manuel Jiménez, director del Grup Policlínic i doctor de prestigi en el sector de la medicina privada, ha estat l'encarregat d'adreçar-se als assistents en nom del grup empresarial: "No m'he preparat cap discurs perquè el que faré és explicar part de la meva vida", ha iniciat el doctor. "Fa més de 25 anys vaig contactar amb PROMUSA i abans que es construís l'edifici ja els vaig dir que volíem fer un gran centre mèdic, on ara hi ha Policlínic Torreblanca", ha explicat. D'altra banda, ha explicat les seves converses amb l'exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich: "Quan vaig parlar amb el senyor Aymerich no em va creure", ha afirmat entre els riures de la gent.

El doctor també ha volgut repassar els inicis de Policlínic: "Vam començar al 1993 i us puc assegurar que no va ser gens fàcil. Els dos primers anys van ser molt durs, però ho vam tirar endavant", ha assenyalat. "El creixement de Sant Cugat ens va beneficiar. Quan vam començar hi havia 20.000 habitants, ara n'hi ha prop de 100.000. Amb el creixement del municipi ens vam trobar que de cop i volta no donàvem abast. Per això vam obrir Policlínic Cerdanyola, i tots els que van venir després", ha afegit. També ha explicat que actualment el Grup Policlínic atén prop de 30.000 pacients arreu de Catalunya, deixant clar el creixement de l'empresa en els seus 25 anys d'existència.

D'altra banda, el fundador del Grup Policlínic ha volgut donar les gràcies a totes els professionals que treballen i han treballat en els centres mèdics de l'empresa: "Sense tots els professionals que treballen i que han treballat amb nosaltres tot això haguès estat impossible", ha assegurat.

Abans del concert de Maria del Mar Bonet, que s'ha allargat una hora, s'ha fet entrega de reconeixements a diferents doctors del Grup Policlínic, així com a l'exalcalde Joan Aymerich, en format d'agraiment pel seu suport als inicis de Policlínic, quan ocupava el càrrec, i també a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Al recollir el reconeixement, Joan Aymerich ha près la paraula: "Només he de donar el meu agraiment als responsables de Policlínic, amb els que vaig tenir un munt de reunions. Per nosaltres l'any 92 va ser un any difícil i que vingues el doctor Jiménez a presentar-nos el projecte de Policlínic va ser molt positiu per a Sant Cugat i per la mateixa PROMUSA", ha explicat.

També ha volgut dir unes paraules l'actual alcaldessa, Carmela Fortuny: "El Policlínic Torreblanca fa avui 25 anys, però el grup ha aconseguit expandir-se per tot el Vallès i, ara també a Reus. Això vol dir que la salut del grup és immillorable", ha afirmat. Fortuny també ha destinat part del seu discurs als professionals de Policlínic: "El tracte humà que dóna el Grup Policlínic és excel·lent i el servei mèdic és d'una alta qualitat", ha explicat l'alcaldessa.

Un concert de Maria del Mar Bonet

Posteriorment, ha estat el torn del plat fort de la celebració. Maria del Mar Bonet ha agafat les regnes per interpretar les cançons més conegudes del seu repertori, ara que fa 50 anys que és damunt dels escenaris. Durant l'hora que ha durat el concert, Bonet ha fet un viatge en el temps amb les cançons més conegudes de la seva trajectòria, emocionant al públic assistent.

Al final del concert, la cantant ha interpretat "Què volen aquesta gent?'", moment en què el públic assistent ha començat a cridar "llibertat".

Ja fa 25 anys que Policlinic Torreblanca presta atenció mèdica a la ciutat de Sant Cugat. Per celebrar l'efemèride, el grup empresarial prepara un seguit d'activitats. La primera se celebrarà al Teatre-Auditori del municipi i serà un acte institucional. En l'acte hi assistiran els diferents treballadors de tots els centres mèdics del Grup Policlínic a tota Catalunya. El Policlinic Torreblanca és impulsor d'aquest grup. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem