El Dia de les malalties cròniques recapta gairebé 6.000 €

La Fundació Salut Plus va organitzar un concert solidari amb un reconeixement als voluntaris

El Dia mundial de les malalties cròniques, 26 d'octubre, va recaptar gairebé 6.000 euros. La Fundació Salut Plus va organitzar un concert solidari al Teatre-Auditori per agrair la feina dels voluntaris i per celebrar la declaració del dia mundial a Sant Cugat, aprovat al ple de l'octubre de 2021.

L'esdeveniment va començar amb la pujada a l'escenari de tots els voluntaris, mentre la directora adjunta de la fundació, Clàudia Massé, llegia el que aportava cada un a l'entitat. Quan van ser tots a sobre l'escenari, van fer una foto de família, una idea accidentada que va acabar portant Marc Giró, speaker convidat de l'acte, a fer de fotògraf. Clàudia Massé ha volgut fer especial menció en la crònica de l'acte a quatre voluntaris que no van assistir al concert i que, per les presses del directe, es va descuidar d'anomenar: "Gràcies a la Lola Rifà, de relacions públiques i sempre detallista, que ens dona el toc final per fer la feina ben feta. Gràcies també a la Rosa Vila, l'Alfons Tomás i el Joan Ramón Porqueras, que amb el seu taller de música han ajudat a les persones amb malalties cròniques a aprendre a escoltar música i viure-la com a eina terapèutica, amb una sensibilitat exquisida, i per haver creat l’himne de la Fundació".

Marc giró va ser l'speaker del concert solidari per les malalties cròniques. FOTO: Cristina Cabasés

Marc giró va ser l'speaker del concert solidari per les malalties cròniques. FOTO: Cristina Cabasés

Finalment van sortir a fer música Berta Garrido, una cantant emergent de hip-hop, i l'esperada Companyia Elèctrica Dharma. També va participar de l'esdeveniment l'actor de doblatge català Luis Posada. Es van vendre 393 entrades a 15 euros i 70 de fila zero. A més, el marxandatge de la fundació es va estar venent durant el concert a l'entrada del Teatre-Auditori.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem