contingut promocionat

 

 

Saldaña

 

Com mantenir una bona higiene bucal

Si tenim una bona rutina de neteja bucal, podem prevenir les càries i altres patologies

Malgrat que és impossible actuar sobre factors genètics, el desenvolupament de càries es pot prevenir una bona higiene bucal. Si no seguim una rutina de neteja des de ben petits, serem més propensos a tenir problemes dentals durant la vida adulta. Aquests són algunes pautes que pots seguir per mantenir una higiene dental correcta:

  1. Raspalla't les dents 3 vegades al dia durant 2 minuts. Això t'ajudarà a tenir una bona higiene bucal i prevenir gingivitis i càries dentals. 
  2. Utilitza una pasta de dents que porti fluor, ja que és un component fonamental per la prevenció de càries dentals. 
  3. Canvia el raspall de dents cada tres mesos, o abans si veus que està molt deteriorat. Així evitarem l'acumulació de bacteris que es generen durant el pas del temps. 
  4. No t'oblidis de fer servir fil dental per arribar a llocs on el raspall no arriba i eliminar els bacteris entre les dents. 
  5. Evita el consum de begudes i aliments ensucrats i aposta per una dieta variada i equilibrada, canviant els dolços per fruites i verdures. 

Per complementra a tots aquests consells, s'han de fer revisions periòdiques i neteges dentals. Els professionals de la clínica dental Saldaña-Fetscher analitzaran en la teva visita l'estat de la teva boca i, en cas d'haver-hi algun problema, com es pot solucionar.

SALDAÑA I FETSCHER ofereix un servei integral. FOTO: Cedida
 

 

 
Comentaris

Destaquem