contingut promocionat
 
Logo MW Marc Wernli mejorado

 

Mantenir la calma durant la crisi del coronavirus

Marc Wernli es dedica al coaching i t'ajudarà a reduir la por i l’ansietat per enfortir el sistema immunitari

Amb les circumstàncies que estem passant sentim que a fora està tot increïblement quiet i silenciós, però nosaltres interiorment sentim un ambient molt sorollós i turbulent. El nostre sistema mundial està tremolant. El nostre sistema de salut col·lapsant. De sobte, ens trobem que hem d'estar a casa i que el món exterior no és segur. I veiem que el nostre món interior s'ha tornat més fràgil i vulnerable.

Moltes vegades sentim soledat amb les pors i no sabem on anar amb les nostres preocupacions. Ens preguntem qui ens protegeix dels nostres pensaments negatius i de les nostres pors internes? El problema és que a mesura que ens lliurem a les nostres pors, el remolí de la nostra por ens arrossega. L'ansietat es dispara i no ens podem concentrar en la feina.

La medicina i la ciència moderna diuen que els sentiments com la vergonya (per què m'he infectat?), culpa (he infectat a algú més?), apatia (què puc fer al respecte?), tristesa (per què no he pogut protegir a l'altre?) i la por (com puc sobreviure a aquesta crisi?) debiliten el nostre sistema immunològic.

Junts podem alleugerir la nostra por i estrès entorn del coronavirus, ja que, en aquesta circumstància succeeixen dues coses:

 1. El nostre cervell ja no funciona de la mateixa manera i se'ns fa difícil prendre bones decisions.
 2. El nostre sistema immunològic està deprimit i, per descomptat, aquest no és el moment adient en què això hauria de succeir.

Marc Wernli no és metge, ni científic, sinó especialista en el camp de l'emoció i la somàtica. Després de molts anys d'experiència professional en el teatre, el Ioga i com a Master Coach ha après i desenvolupats mètodes i sistemes simples que poden ajudar a tothom a reduir l'estrès intern i l'ansietat. En aquest moment incert i difícil li agradaria transmetre activament els seus coneixements per ajudar-vos i donar-vos suport.
Fins a finals del mes de març, us ensenyarà eines en línia i de forma gratuïta, per què no us torneu bojos en aquests temps bojos. Us convida a connectar virtualment amb ell i amb altres persones per mantenir la calma durant aquesta crisi del coronavirus i així reduir l'ansietat i la por per enfortir el sistema immunològic. Aquesta crisi necessita un pensament tranquil i emocions controlades.
Podreu explorar:

 • Reduir la por i mantenir la calma en tot moment.
 • Centrar-se en el que puc influir.
 • Pràctiques diàries que promouen el benestar.
 • El que cadascú de nosaltres pot fer per desenvolupar-se més durant aquest temps.
 • Conèixer i acceptar les nostres pors.
 • Enfortir el nostre ésser i el nostre sistema immunitari.
 • L'art de la resiliència
 • Què puc controlar i que no?
Marc Wernli

Marc Wernli

 

Si desitges aprendre exercicis del seu programa 'MW-Embodiment-Coaching' que t'ajudin emocionalment i físicament a través de la crisi del coronavirus, envia un WhatsApp (+34 640 71 25 19) amb:

 • el codi: MW
 • el teu nom
 • el teu correu electrònic
 • la teva hora o zona horària
 • el teu idioma predilecte (les sessions es fan en castellà, alemany i anglès)

Una vegada això, Marc Wernli us informarà sobre les següents passes, segons les  necessitats i possibilitats. Cal saber que el nombre de participants és limitat i aquesta oferta només és vàlida pels pròxims dies.
És temps d'abraçar-te, i cuidar-te a tu mateix i als teus!

 
Comentaris

Destaquem