Marc Farrés, de l'Agora International School, màxima nota del Batxillerat Internacional

És alumne del centre santcugatenc des dels 2 anys

Marc Farrés Colom, alumne del col·legi Agora Sant Cugat International School, ha obtingut la puntuació màxima als exàmens de Batxillerat Internacional (IB) després d'aconseguir 45 punts de 45 possibles a les qualificacions finals.

Aquesta nota, a banda d’obrir-li les portes les universitats més prestigioses del món equival a un 10 a la fase general sobre 10 punts
i un 13,8 sobre 14 punts en la fase específica per a l’accés a les universitats espanyoles.

Qui és en Marc Farrés?

En Marc és alumne d’Agora Sant Cugat International School des dels 2 anys que va començar a Agora Patufet Infant School i, segons ha reconegut l'escola a través d'un comunicat, "el millor ambaixador que la nostra escola podria tenir".

La perseverança i l’afany per aprendre cada dia més, la dedicació i perfeccionisme que l’han definit al llarg de la seva trajectòria han fet que sempre hagi estat l'alumne més destacat del seu curs al llarg de tota la seva escolaritat; obtenint els més alts nivells a cada assignatura del currículum d’ESO i el batxillerat.

En Marc ha estat classificat com a finalista de l'Olimpíada de Biologia en l'àmbit internacional. Com a conseqüència d'aquest mèrit ha estat seleccionat per donar suport a la propera Olimpíada de Biologia de Catalunya durant el curs 2022-23.

Amb aquests resultats, en Marc podrà estudiar a qualsevol universitat del món. Pel seu enorme esperit investigador, li agradaria desenvolupar la seva futura carrera en el camp de la biologia o de la química.

Més alumnes amb qualificacions excel·lents

A més d’en Marc, 4 alumnes més d’ASCIS, han aconseguit puntuacions molt destacades en el diploma IB, com són els casos de Mireia Garay 40, Alba Sala 40, Emma Vernet 41 i Alex Buitrago 42.

La resta de la promoció del 2022 ha superat amb èxit les proves del Diploma de Batxillerat Internacional amb un 100% d'aprovats i una mitjana de 8,43 sobre 10 punts.

Els alumnes acabats de diplomar són la 10a promoció d'IB d’ASCIS d'ençà que va començar amb aquest currículum educatiu internacional el 2012-13.

Agora Sant Cugat International School, un referent en Batxillerat Internacional

Agora Sant Cugat International School és un dels pocs centres autoritzats per impartir el Continuum dels programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives: Primary Years Programme a infantil i primària; Middle Years Programme a Secundària i Diploma Programme a Batxillerat.

Aquests excel·lents resultats demostren l'èxit del model educatiu d'Agora Sant Cugat International School, que es posiciona com el millor centre privat de Catalunya i el 5è d’Espanya a la llista de 100 millors col·legis espanyols que publica anualment el diari El Mundo.

El Batxillerat Internacional que s'imparteix a més de 5.000 col·legis de tot el món, és un curs de dos anys que basa la seva filosofia en la internacionalització i l'estímul de la capacitat creativa de l'alumnat, prioritzant la indagació i el pensament crític davant del treball memorístic.

Per obtenir el títol l'alumnat, a més d'enfrontar-se als exàmens externs, ha de fer una sèrie de treballs de recerca i reflexió d'alt nivell en cadascuna de les assignatures.

Bons comunicadors, solidaris, audaços, informats i instruïts, indagadors, pensadors, reflexius, equilibrats, íntegres i de mentalitat oberta són els atributs que, segons ha informat el centre a través d'un comunicat, componen el perfil dels programes del Batxillerat Internacional i que fan que els alumnes del Batxillerat Internacional, siguin ciutadans i ciutadanes del món capaços de modelar-lo. Tot això, la mateixa escola indica que evidencia Agora Sant Cugat International School com escola innovadora que lidera amb orgull i responsabilitat la nova generació d’escoles internacionals.

 
Comentaris

Destaquem