contingut promocionat
lyba textiles

Les mascaretes de Lyba Textiles de les més recomanades per l'OCU

L'empresa santcugatenca, especialitzada en els col·lectius d'educació, empreses i Ajuntaments, confecciona mascaretes seguint els requisits sanitaris més òptims segons l'OCU

Actualment hi ha desconeixement per part de la població de quina és la mascareta ideal per a protegir-nos de la Covid-19, quin és l'etiquetatge que ha de dur o el límit màxim d'hores que es pot utilitzar. No obstant això, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha advertit que l'FFP2 reutilitzable és l'opció idònia per a la majoria de la població.

A l'hora de dictaminar quina mascareta és idònia per a cada usuari, és important tenir en compte que les millors mascaretes són les quirúrgicosanitaries i les higièniques. A més, és imprescindible que comptin amb l'etiquetatge de norma bàsica UNE 0065 o superior UNE-EN ISO 14683:201 per garantir la fiabilitat de la mascareta.

Lyba textils B


D'altra banda, a l'hora de comprar una mascareta, és important comprovar la quantitat de rentats que té de vida útil la mascareta, ja que un cop superat aquest número, la mascareta ja no protegirà amb les mateixes garanties. També resulta vital que el teixit compti amb les mateixes propietats per ambdues cares, ja que així protegirà als altres i a un mateix.

Mascaretes per a particulars

Les mascaretes per a infants identificatives són una molt bona opció FOTO: Cedida

Les mascaretes per a infants identificatives són una molt bona opció FOTO: Cedida 

Tenint tot això en compte, l'empresa santcugatenca Lyba Textiles compta amb unes mascaretes quirurgicosanitàries que compleixen tots els darrers requisits i que es troben a l'abast de tothom, amb un cost inferior a 6 cèntims per dia. L'empresa està especialitzada en la venda de mascaretes per a particulars. En aquest sentit tenen un total de 3 colors per adult que se subjecten darrere l'orellera o a través d'una cinta al cap. En l'opció infantil disposen de 2 colors infantils orelleres, talla 6 i talla 10. A més i com a novetat la mascareta es pot identificar a través d'una etiqueta de la classe perquè no es perdi, ni es mescli amb altres mascaretes. Les mascaretes infantils compten amb una cinta més llarga per penjar-la, ja que en ser orellera pels infants pot ser una mica més pesat.
 

Mascaretes per a empreses

Algunes de les opcions de mascaretes per a empreses FOTO: Cedida

Algunes de les opcions de mascaretes per a empreses FOTO: Cedida

Lyba Textiles també ofereix mascaretes per a empreses, serveis i entitats, ja que ha confeccionat mascaretes per a diverses empreses, restaurants i escoles de Sant Cugat. La marca disposa de més de 100 colors a escollir amb la possibilitat de personalitzar amb el logo bordat de l'empresa.

Mascarilla reutilizable y lavable 80 veces Certificada topWmask com

 

Mascarilla reutilizable y lavable 80 veces Certificada topWmask com

 

Més sobre Lyba Textiles

El grup aposta per la seguretat de tots i, actualment, treballa per eliminar el plàstic de les portamascaretes, amb l'objectiu de substituir-lo per una tela amb les mateixes condicions. Una empresa amb una aposta ferma per protegir a les persones i el seu entorn.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem