contingut promocionat
can ametller L

 

 

Masia Can Ametller ofereix una àmplia oferta gastronòmica a Sant Cugat

L’emblemàtic restaurant proposa una oferta gastronòmica rica i variada en el seu establiment i per emportar-se o a domicili

 

Masia Can Ametller, un dels referents gastronòmics de Sant Cugat del Vallès (camí de Can Ametller, s/n), compta amb un restaurant adaptat a les noves mesures sanitàries per evitar contagis de la COVID-19 i amb un servei a domicili amb una àmplia oferta gastronòmica.

En compliment de les mesures adoptades pel Procicat de la Generalitat de Catalunya, obren el restaurant al públic de dilluns a diumenge de 13:00 a 15:30 amb el menú diari, la carta, menú de cap de setmana, i totes les propostes gastronòmiques, així com el menú de calçotada.

Calçotades 2021

Com cada any per aquestes dates els clients podran gaudir del menú calçotada tant al restaurant com a casa, d’entre el quals hi trobaran per degustar uns calçots a la brasa, una graellada de carn a la brasa o unes postres tradicionals de la cuina catalana.

Servei a domicili o per emportar-se

Ofereixen també als clients un servei a domicili o per emportar-se amb moltes de les propostes gastronòmiques de Masia Can Ametller. De dimarts a dijous de 12h-19h. Divendres i dissabte fins a les 20:30h i diumenge i dilluns fins a les 17h.

La carta a domicili proposa una àmplia selecció de les seves especialitats, amb un 20% de descompte per recollida de comandes i un 15% de descompte per entregues a domicili abans de les 12:30h o a partir de les 15:30h.

Aquells que necessitin seguir gaudint del menú executiu, malgrat la situació actual, tenen cada setmana el menú diari a domicili (de dilluns a divendres).

Els caps de setmana i festius el restaurant ofereix també als seus clients el menú de cap de setmana a domicili o per emportar-se i pels més petits el menú infantil amb diferents opcions.

Pots gaudir a casa també d’altres propostes com ara el seu menú arròs, el menú calçots o bé el menú degustació nits.

Les persones que estiguin interessades en el servei a domicili de Masia Can Ametller poden fer les seves comandes per telèfon (93 674 91 51), per correu electrònic (info@canametller.com) i per web.

Masia Can Ametller també disposa de sales privades i tots els seus salons compleixen amb escreix amb la distància de seguretat entre taules i les recomanacions de ventilació i desinfecció. Es poden fer reserves de taules a través d’aquest enllaç.

 
Comentaris

Destaquem