Matolls i contenidors cremats, les principals incidències de la nit de Sant Joan

Bombers, ADF, Policia Local i Protecció Civil han estat treballant durant la nit sense registrar incidències de gravetat

La nit de Sant Joan no ha deixat incidències greus a Sant Cugat. Els cossos de Bombers, Policia Local, Protecció Civil i ADF han estat treballant durant la nit en diferents incidències, però cap d'elles de gravetat. Bombers ha hagut d'actuar en 10 incidències, mentre que l'ADF ho ha fet en 18.

Els principals problemes que hi ha hagut durant la nit de la revetlla han estat 4 contenidors que han cremat al municipi, juntament amb una paperera de l'estació de FGC de Sant Cugat. El cos de Bombers ha hagut de participar en 10 actuacions: aquestes i en alguns matolls que han cremat en zones forestals. El principal incendi de matolls ha cremat 100 metres quadrats. També s'ha registrat un petit incendi provocat per la crema d'unes fustes al carrer de Les Tres Places.

Per la seva banda, l'ADF de Sant Cugat ha registrat un total de 18 actuacions, la meitat d'elles en el casc urbà i l'altre meitat en zones forestals. La gravetat de les incidències, però, ha estat baixa.

 
Comentaris

Destaquem