Menja calçots, mentre els teus fills degusten plats especialment pensats per a ells

Fins l'abril es pot gaudir de l'època de calçots

Les calçotades són una celebració per gaudir amb tota la família i els amics entorn aquestes cebes tendres tan típiques de l'hivern i de l'inici de la primavera. Els llocs on anar a menjar-ne són molts, però anar a un lloc a prop de casa i que tinguin una bona opció pels petits és molt recomanable.

Al Restaurant QGAT us proposen un menú ideal per gaudir amb tota la família. Per als adults, el menú inclou la pròpia calçotada acompanyada d'una graellada de carn i verdures, crema catalana, aigua, vi, cafè, i un mini Gin Tònic. Els més petits, però, també tenen el seu menú per no quedar-se amb gana: un plat combinat de macarrons amb salsa de tomàquet i botifarra amb patates fregides, un gelat de postres i aigua o un refresc. A més al Restaurant QGAT t'ho posen encara més fàcil, cada dos menús de cap de setmana, et regalen un d'infantil.

Els caps de setmana, a més, els més menuts podran gaudir d'espectacles d'animació a la terrassa chill out. Si hi vols anar, et recomanem que facis la reserva trucant al 93 544 19 22.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem