contingut promocionat
amat logo 2020

 

 

Meravellosa casa d'època a prop del centre

L'habitatge, de segona mà i 290 m², té quatre habitacions, 3 banys i disposa de terrassa, jardí i pàrquing

Vols viure en una casa d'època en una zona tranquil·la de Sant Cugat, situada a prop de l'estació de FGC del centre i en una finca que gaudeix d'amplis espais i diferents sales amb terres de mosaic? La immobiliària AMAT t'ofereix aquest habitatge.

L'habitatge, que destaca per la seva entrada principal presidida per dues columnes clàssiques, està distribuïda en tres plantes i semi soterrani. A la planta baixa trobem un gran rebedor que distribueix dues grans sales polivalents, cuina-office amb sortida a terrassa i també una sala d'estar-menjador amb sortida a terrassa. En aquesta planta hi trobem també 1 bany.

Rebedor de la casa d'època de Sant Cugat de la immobiliària AMAT. FOTO: Cedida

Rebedor de la casa d'època de Sant Cugat de la immobiliària AMAT. FOTO: Cedida

Sala d'estar-menjador de la casa d'època de Sant Cugat de la immobiliària  AMAT. FOTO: Cedida

Sala d'estar-menjador de la casa d'època de Sant Cugat de la immobiliària  AMAT. FOTO: Cedida

La primera planta disposa de 4 habitacions i 2 banys. A la planta segona un estudi engolfat polivalent. Al semisoterrani destaca un celler, 1 bany, la sala de màquines, traster, i un pàrquing per a 1 cotxe.

Terrassa de la casa d'època de Sant Cugat de la immobiliària AMAT. FOTO: Cedida

Terrassa de la casa d'època de Sant Cugat de la immobiliària AMAT. FOTO: Cedida

La parcel·la de la casa disposa d’un gran jardí amb molta privacitat i la finca necessita una rehabilitació integral, però té moltes possibilitats.

Si vol viure en una meravellosa casa d'època ubicada a prop d'una zona tranquil·la de prop de l'estació i de les principals comunicacions i serveis, tens disponible aquest habitatge a la immobiliària AMAT.

 
Comentaris

Destaquem