Mercats i música aquest cap de setmana a Sant Cugat

Com cada cap de setmana, el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de la vostra ciutat

Aquest cap de setmana de febrer arriba amb moltes propostes diferents. La ciutat i la seva gent us ofereixen moltes idees per sortir de casa i passar una bona estona.

Els més menuts tenen moltes coses a fer aquests dies, no us perdeu el recull d'activitats infantils que el TOT fa cada setmana.

Us proposem els plans més rellevants del cap de setmana, però sempre podeu consultar i remenar totes les activitats que Sant Cugat us té preparades.

Dia Internacional de la Dona

ICV reclama que es protegeixin els drets de les treballadores del sexe FOTO: Amanda Bernal

Aquest cap de setmana és el Dia Internacional de la Dona i es fan diferents activitats especials.

Divendres, a les 17 hores, hi ha una xerrada-debat sobre les relacions sexoafectives a la plaça de l'Estació de la Floresta.

A Valldoreix fan festa per celebrar aquest dia amb un concert: 'El color del gospel' amb 'The Key Sisters' a la Nau de Cultura, dins el Casalet de Valldoreix.

Diumenge, de 12 a 16 hores, hi haurà diferents activitats a la Floresta. Concerts, teatre, dansa i tallers per a totes les edats.

Amb més música s'acaba el cap de setmana. Diumenge, a les 19.00, Rozalén presenta el seu segon treball 'Quién me ha visto...' al Teatre-Auditori. Aquest concert forma part del programa d'activitats per a aquest dia de la dona.

Passejar per la ciutat

Aquest dissabte les botigues surten al carrer amb importants descomptes FOTO: Lali Puig

Aquests dies Sant Cugat us ofereix opcions per gaudir de l'aire lliure tot passejant.

Dissabte, de 10.00 a 20.30 hores, el centre s'omplirà de paradetes amb l'Estocs a Fora. Una cita amb el comerç de la ciutat i els seus descomptes especials pel dia.

Com cada diumenge, a les 9.00 hores, és la habitual passejada per Collserola. Aquest cop cap a Can Busquets fins a Can Pascual . És una passejada amb guia gratuïta.

També aquest mateix diumenge, durant tot el matí, us proposen una passejada pel Vintage Market al Mercantic. Una fira d'antiguitats, objectes retro i vintage, decoració i molt més. Una passejada per triar i remenar curiositats.

Encara més coses a fer

El Festival Trona ocuparà aquest dissabte a la nit el parc de Ramon Barnils FOTO: Lali Puig

Aquest dissabte és ben carregat de propostes a diferents hores del dia i per a tots els gustos.

Dissabte, durant tot el dia, és la Jornada Familiar al voltant de l'astronomia a la Casa de Cultura. Diferents xerrades breus sobre ciència i tecnologia per a tota la familia. Teniu xerrrades matí, tarda i, fins i tot, nit amb observació del cel nocturn.

Dissabte abans de dinar, a les 12.00 hores, el Museu del Monestir us convida a una visita teatralitzada: 'Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot!'. Una activitat gratuïta, amb Mira-sol Teatre, per conèixer tota l'història que amaguen els capitells. Els més petits, a partir de 5 anys, hi són convidats!

El mateix dissabte, a les 19.00 hores, Dissidència Sònica té una proposta ben diferent amb el Festival Trona al Parc Ramon Barnils. Molts concerts i encara més festa fins la una de la matinada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem