Més de 500 joves s'inscriuen al concurs ‘AMIC-Directes’ per crear contingut en català

Hi col·laboren influencers d'arreu dels Països Catalans

La primera edició concurs AMIC-Directes, creadors de continguts en català ja suma més de 500 inscripcions d’una trentena de centres educatius. És una idea de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació amb l'objectiu que els joves dels diferents territoris de parla catalana facin servir la llengua catalana a les plataformes digitals.

El període d’inscripcions encara continua obert fins al 2 de desembre per a qualsevol alumne d’entre 14 i 18 anys a amicdirectes.cat, on es pot participar en grups de tres a cinc persones, que poden ser de diferents classes i centres. 

Hi col·laboren influencers d'arreu dels Països Catalans, com Laia Gufolove, Gal·la Martí, Norman López, Elia Periwinkle, Simmer Valenciana, El Racó del Manga, El Berti, Albert Roig o el Devid, i a l'octubre es van penjar tutorials sobre les diferents fases dels streamings: redactar un guió, enregistrament d’àudio i imatge, i configuracions a les plataformes Twitch i YouTube. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem