Gairebé 700 grups es disputaran 260 places al Concurs d'Arrossos de Festa Major

Més de la meitat de grups inscrits es quedaran sense plaça pel Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat

El Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2024 ha batut tots els rècords. Segons l'organització, gairebé 700 grups s'han inscrit per participar en una de les activitats més festives i populars de la festa santcugatenca, el que suposa la xifra més alta mai registrada en les 43 edicions celebrades.

Inicialment, es va arribar a les 702, però després de localitzar vàries incidències, han quedat 683 grups. Tots ells aspiren a guanyar una de les 260 places disponibles que tindran foc el diumenge 30 de juny a l'avinguda de Can Volpelleres. Hi haurà sorteig i més de la meitat es quedaran fora. 

Aquest 26 de maig s'enviarà per correu electrònic el número corresponent a cada grup, que haurà de pagar 25 euros. El 7 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les paelles que hagin abonat aquesta quantitat.

L'organització ha hagut de posposar el termini per abonar els 25€ de dret d’inscripció, perquè s'han trobat mails erronis i volen donar temps per reclamacions dels grups inscrits que, entre avui i demà, no hagin rebut el correu amb el número d’inscripció. El nou termini serà del 30 de maig al 4 de juny. Els números d’inscripció van del 501 al 1183.

Les inscripcions al Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat

  • Només s'acceptarà una inscripció per grup. 
  • Els números d'inscripció es donaran de manera aleatòria, no per ordre d'inscripció. El 26 de maig s'enviarà el número al correu electrònic que s'hagi indicat.
  • Cada grup haurà de pagar 25 euros com a dret d'inscripció. S'haurà d'abonar del 30 de maig al 4 de juny. S'haurà d'indicar el número d'inscripció, el nom del grup i el nom de la persona responsable. Si no es rep aquest import i les dades demandades en les dates indicades, s'entendrà que es declina la participació. 
  • Als grups que es quedin sense plaça, se'ls hi retornaran els 25 euros. 
  • Hi ha un màxim de 260 grups. El 7 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les paelles que hagin abonat el dret d'inscripció. El 8 de juny s'enviarà un correu electrònic amb instruccions als afortunats, que entre les 9 h del 9 de juny i les 23.59 h del 12 de juny hauran d'abonar 2 € per persona inscrita. Els grups que no paguin, quedaran fora i es donarà pas als grups en llista d'espera. 
  • Tot el que es recapti de drets d'inscripció es destinarà a Càritas Sant Cugat.
  • Un cop confirmada l'assistència, en cas de no poder participar, no es retornaran els diners. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem