Més d'una vintena d'activitats per gaudir de la setmana

Les diferents propostes per no quedar-se a casa a Sant Cugat durant els pròxims dies

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i amb ella un munt d'activitats per a tots els gustos i edats, que el TOT reuneix a la seva agenda i, de les quals, te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cinema i més

Filmoteca amb 'El rei borni' dilluns 13

La setmana comença amb un taller de mindfulness que tindrà lloc dilluns, 13 de març, al Xalet Negre a partir de les 18.00 de la tarda. 

D'altra banda, hi haurà una nova sessió de filmoteca amb El rei borni a les 20 hores a Cinesa Sant Cugat.

A més, aquesta setmana hi ha noves jornades de portes obertes a les escoles de Sant Cugat. L'escola d'Art i Disseny tindrà jornada de portes obertes el dilluns, a partir de les 10 hores, mentre que l'institut Joaquima Pla i Farreras les obrirà a partir de les 19 hores.

Tallers i més

Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona FOTO: Arxiu

Per a dimarts 14, els amants de la cuina podran gaudir d'un taller de cuina variada amb bunyols i coques a l'Ateneu, mentre que, al Casal Torreblanca oferiran un taller sobre Tècniques de relaxació per a una vida moderna.

Dimecres tindrà lloc la conferència "La desamortització del Monestir de Sant Cugat" a l'Arxiu Nacional de Catalunya, a les 18 hores. D'altra banda, la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona acollirà una càpsula TIC sobre "El mòbil. Funcionalitats bàsiques".

Cultura i més

El dijous arriba de la mà de la cultura. A les 17 hores, es projectarà cinema d'autor amb Ilo Ilo a Cinesa Sant Cugat. Més tard, a les 18.30 hores, hi haurà un taller sobre Ensenya el teu fill a pensar i no a obeir al Trade Center.

D'altra banda, a la llibreria Alexandria, està prevista la presentació de la novel·la Venjança a les 19 hores mentre que al Club Muntanyenc, a la mateixa hora, està programada la xerrada "Torre Negra protegida? Situació actual. Perspectives de futur".

 
Comentaris

Destaquem