contingut promocionat
ateneu logo

 

 

Més de 200 cursos i tallers per aprendre amb l'Ateneu

L'entitat santcugatenca enceta una nova temporada de cursos presencials i online

L'edifici de l'Ateneu es troba a l'avinguda de Gràcia FOTO: Cedida

Per si encara no coneixes l’Ateneu, és una entitat sense ànim de lucre dedicada des de fa 65 anys a la divulgació cultural, l’associacionisme i el lleure a Sant Cugat. A banda de molts projectes socials, culturals i de sensibilització ambiental, fa més de 20 anys que ofereixen un ventall molt ampli de cursos i tallers trimestrals, amb gairebé 220 propostes diferents i més de 1.000 alumnes per trimestre.

Places disponibles als cursos de tardor

Encara queden places per a molts dels cursos de tardor que es faran del 25 de setembre al 21 de desembre a les seves instal·lacions. A la web hi trobaràs el programa trimestral i podràs navegar per ampliar la informació de cada curs, posar cara al professorat, veure si els objectius i el temari dels tallers coincideixen amb el que estaves buscant o consultar preus i horaris.

Les inscripcions es poden fer presencialment o en línia, però si tens qualsevol dubte, truca al 936745195 o escriu a secretaria@ateneu.cat i te’ls resoldran encantats.

L'Ateneu Santcugatenc ofereix una àmpia oferta de cursos. FOTO: Cedida

L'Ateneu Santcugatenc ofereix una àmpia oferta de cursos per a totes les edats. FOTO: Cedida

Sessions gratuïtes

A més, durant aquest mes podràs gaudir de les sessions gratuïtes de diferents cursos per poder fer un tastet abans d’inscriure’t al curs trimestral. Això sí, tot i no tenir cost, serà necessària inscripció prèvia: Filosofia, Ball de Bot, Dansa Jazz, Balls folk, Activitat econòmica i intel·ligència artificial o Lightroom  són les matèries que podràs provar aquest mes i per les que encara queden places.

Classes segures amb mesures COVID-19

Esperem que la normalitat vagi tornant, a poc a poc, al llarg d’aquest curs, però a l’Ateneu segueixen apostant per unes classes segures, complint amb totes les mesures d’aforament, higiene i distància. I pels que prefereixen seguir aprenent des de casa, mantenen una gran oferta de cursos en línia.

Col·laboració amb el Museu del Còmic

A més, gràcies a la col·laboració amb el Museu del Còmic, els infants i joves de 8 a 18 anys podran fer classes de manga, il·lustració i còmic a les seves instal·lacions.

L'Ateneu santcugatenc ha programat molts cursos presencials amb totes les mesures de seguretat. FOTO: Cedida

L'Ateneu santcugatenc ha programat molts cursos presencials amb totes les mesures de seguretat. FOTO: Cedida

Nous cursos

I entre les novetats d’aquest trimestre hi trobaràs cursos tan curiosos com Relats utòpics, Reciclatge de la roba, Copywriting o Français entre nous. També Actualitat econòmica, Cuina vegana per recórrer el món o Lettering nadalenc, entre molts d’altres.

Programació cultural

Ara també pots consultar la programació cultural: exposicions, presentacions de llibres, xerrades, les tertúlies literàries amb l’Associació Gabriel Ferrater, el cicle Òpera entre copes amb Apròpera i els concerts íntims de La Cambra de l’Ateneu constitueixen una programació completa i variada, majoritàriament gratuïta, de la qual podràs gaudir amb inscripció prèvia a totes les activitats.

A què esperes per descobrir tot el que et pot oferir l’Ateneu?

programa cursos tardor ateneu

 

 
Comentaris

Destaquem