Més de 3.000 santcugatencs, sense llum per un tall provocat per la pluja

L'episodi de pluges d'aquest dijous, dia 6 d'octubre, ha provocat incidències en el subministrament elèctric

Uns 3.200 santcugatencs s'han quedat sense llum en els seus habitatges com a conseqüència d'una incidència en la línia elèctrica, provocada per la pluja d'aquest dijous, dia 6 d'octubre, des de primera hora del matí. Fecsa ha informat al TOT que la incidència s'ha registrat a les 7.39 hores del matí en una línia de mitjana tensió que alimenta bona part del municipi, per la qual cosa ha afectat tant la il·luminació de la via pública com en domicilis particulars. La incidència ha estat solucionada a les 9.27 del matí, d'aquest mateix dijous, i els 3.200 abonats tornen a tenir subministrament des de llavors.

Alguns santcugatencs han constatat a través de les xarxes socials la falta de llum en algunes zones, com Ernest Vidal: "Plovent per Sant Cugat i Valldoreix, i totalment a les fosques com sempre que plou". I és que les queixes de veïns per la falta de llum, principalment en la il·luminació de la via pública, són recurrents cada vegada que plou al municipi.

Segons Fecsa, s'estan registrant diversos talls del subministrament elèctric a tot Catalunya, però el de Sant Cugat està sent el que afecta més persones.

La pluja ha començat a Sant Cugat poc abans de les 7.30 hores del matí, fet que ha provocat les incidències en el subministrament elèctric. L'aigua i les tempestes són protagonistes aquest 6 d'octubre a tot Catalunya, de fet des de Sant Cugat s'han pogut veure molts llamps des de primera hora del matí. Segons el Meteocat, el dia serà ennuvolat al municipi, tot i que la pluja podria desaparèixer a partir del migdia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem