Més de 500 abonats sense llum a Sant Cugat per la neu

Segons la companyia elèctrica, la incidència es resoldrà aquest matí

L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat que més de 500 abonats de barris alts del municipi s'han quedat sense subminstrament elèctric com a conseqüència de la forta nevada de les últimes hores. Sant Cugat ha despertat aquest dimarts, 20 de març, amb un gruix de neu considerable i amb afectacions molt importants al trànsit.

L'Ajuntament ha informat de 565 abonats afectats, que es concentren a barris principalment de la Floresta i les Planes. El motiu ha estat la caiguda d'un arbre sobre un cablejat elèctric. Endesa està treballant en resoldre l'avaria i la previsió és que la llum torni en poques hores.

Concretament, Endesa ha informat que ha caigut un arbre sobre una línia de mitjana tensió a les 4:53h del matí, al camí de Can Flor, a la zona de Can Bova. També ha assegurat que durant el matí la incidència quedarà resolta.

Policia Local, Protecció Civil, ADF, Brigada Municipal, Serveis Municipals i voluntariat municipal d’emergències estan treballant per minimitzar les afectacions a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem