contingut promocionat

logo mudanzas puma

Més de deu anys d'experiència fent mudances

Pots concertar una cita amb l'assessor de Mudanzas Puma i et faran un pressupost tancat

És molt important escollir una bona empresa a l'hora de fer la teva mudança per assegurar-se que totes les teves coses arribin en perfecte estat. Una bona opció és Mudances Puma, una empresa amb més de 10 anys d'experiència en el sector. L'equip d'aquesta empresa de trasllats cuida tots els detalls per tal que estiguis tranquil i sobretot que et sentis còmode amb el trasllat.

 

Per tal de planificar aquest servei i que tot surti de la millor manera, pots concertar una visita amb un assessor trucant al 937 235 594. En aquesta visita, analitzarà quines són les característiques de la mudança i et farà un pressupost tancat per tal que valoris el servei. Aquesta visita inicial, a més, no té cap mena de cost ni implica cap compromís.

 

L'equip de Mudanzas Puma s'ocupa de tot per tal que no t'hagis de preocupar en aquest tema. I per tal d'assegurar-t'ho, t'ofereixen una garantia del 100% des del moment que desmunten el mobiliari de la teva casa fins al nou domicili.

Mudances Puma, a més, ofereix alguns serveis exclusius per tal que l'experiència sigui encara més fàcil: guardamobles, servei VIP i elevador de 30 metres d'alçada. Tot això està disponible tant per a mudances petites com per a mudances internacionals. Sol·licita pressupost a la seva web.

 
Comentaris

Destaquem