Les mestres de l'Escola La Floresta denuncien la falta de recursos

El professorat de l'escola de Sant Cugat lamenta la manca de personal docent i la falta d'equips de protecció i termòmetres

Les mestres de l'Escola La Floresta han denunciat públicament la falta de recursos amb què estan afrontant un curs escolar molt complicat marcat per la pandèmia del coronavirus. Ho han fet aprofitant la vaga convocada aquest 9 d'octubre pel Sindicat Professors de Secundària i CGT Ensenyament, a la qual el professorat de La Floresta no s'hi ha sumat perquè entenen que és una prioritat que els infants puguin anar a escola.

 

Tot i això, han aprofitat l'ocasió per posar de manifest les dificultats amb les quals estan impartint el curs. "Aquest any hem començat amb una situació molt complexa: manca de personal docent, sense d'administrativa, infradotació d'equips de protecció, de termòmetres, mesures confuses i canviants...", assenyala el col·lectiu de mestres de l'escola.

Els mestres florestans coincideixen amb les reivindicacions de la vaga (reducció de ràtios, augment de professors i increment d'espais) però no creuen que sigui la solució en la situació actual. "Els nostres infants necessiten més que mai venir a l'escola, compartir, aprendre els uns dels altres, normalitzar de nou allò que era tan quotidià", exposen.

Des del centre emfatitzen l'esforç de tot l'equip docent per "donar la millor qualitat possible a l'alumnat" i mantenir "una bona comunicació amb les famílies tot i la distància física". "Tot i que pensem que no és el millor escenari, pensem que estem oferint el millor que en aquests moments podem donar", conclouen.

 
Comentaris

Destaquem