Els metges catalans convoquen dos dies de vaga

Metges de Catalunya fa una crida a 25.000 metges de centres de primària i hospitals per encapçalar una "mobilització històrica"

Metges de Catalunya, sindicat majoritari del personal mèdic, ha anunciat la convocatòria d’una vaga de facultatius per als dies 25 i 26 de gener. El sindicat fa una crida a mobilitzar-se a 25.000 metges de centres de primària (CAP) i hospitals perquè "encapçalin una mobilització històrica" per reconstruir el sistema. L'entitat considera que la situació actual és "insostenible" per la "sobrecàrrega assistencial, la falta de metges i la precarietat de les condicions laborals dels professionals".

A més, ha avisat que les dues jornades d’aturada poden tenir continuïtat en funció de com evolucioni la situació. Metges de Catalunya va presentar fa uns dies al Parlament més de 50.000 signatures per a la millora de la sanitat pública i va alertar del risc de la continuïtat del servei públic de salut.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem