contingut promocionat

logo origen salut

Microgimnàstica, una oportunitat de deixar de patir dolor

La microgimnàstica ajuda a millorar els símptomes de l'artrosi, l'artritis, la fibromiàlgia i altres patologies

Algunes persones pateixen d'algunes patologies relacionades amb la mobilitat com la ciàtica, els dolors cervicals, la tendinitis o la síndrome de fatiga crònica. Sovint, algunes persones amb aquests problemes es resignen a patir aquest dolor fins que millorin els símptomes a poc a poc. Per millorar la seva salut de forma ràpida i recuperar la qualitat es poden fer diverses postures i moviments que faciliten la desinflamació dels òrgans. Al centre Origen Salut, ofereixen classes de microgimnàstica pensades específicament per donar més flexibilitat al cos i disminuir les tensions musculars.

A les classes de microgimnàstica d'Origen Salut es fan els quatre mètodes propis del sistema ARC (anàlisi restaurador corporal): MRC (massatge restaurador corporal), microgimnàsticamicromassatges i gravitoteràpia. L'MRC permet eliminar els símptomes superficials i localitzar l'origen del problema mitjançant la manipulació de la musculatura en postures d'estirament dels músculs, mentre que els micromassatges es fan amb les mans a parts molt concretes del cos profunditzar els efectes de l'MRC. Aquests micromassatges ajuden a millorar l'estat de les cicatrius i recuperar el benestar corporal, psíquic i emocional.

Per últim, la gravitoteràpia complementa els beneficis dels altres exercicis mitjançant l'aprofitament de la gravetat. Posant als pacients en una posició d'inversió corporal s'aconsegueix la descompressió instantània de les articulacions i els vertebrals, òrgans claus en la mobilitat de les persones.

Si estàs interessat o interessada en aquest tractament, a Origen Salut et poden donar més informació sobre les classes. Truca al 932 505 835 per obtenir més informació sobre el centre, els preus, els horaris i les disciplines en les quals estan especialitzats. Aquest tractament serà ofert per l'Antònia Altayó, pots parlar amb ella directament per correu electrònic o trucant al 646 588 197.

 
Comentaris

Destaquem