El millor panettone d'Espanya es fa a Sant Cugat

Yann Duytshche (Pastisseria Dolç de Sant Cugat) ja va guanyar el concurs el 2016

La pastisseria Dolç de Sant Cugat ha guanyat el sisè concurs del millor panettone d'Espanya, organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. El panettone, elaborat per Yann Duytshche, s'ha imposat a una setantena de participants de tot l'Estat i repeteix el guardó que ja va obtenir el 2016.

El pastisser del Dolç va formar-se a l'escola d'Hôtelière du Touquet-Paris Plage i va treballar al restaurant Moulin de Mougins (3 estrelles Michelin), a la pastisseria Baixas de Barcelona i al local de Daniel Giraud (reconegut com el millor obrador de França). Yann Duytshche va obrir el seu propi establiment a Sant Cugat el 2006.

Així resumeix Yann Duytshche el secret de la seva obra: "Un producte on la paraula artesà agafa encarà mes protagonisme, la mà de l'home, els ingredients, el seu criteri i el seu sentit comú, el seu bon gust per a gestionar una fermentacion natural. Unes matèries primeres impecables. Tots aquests detalls sumats i un factor que no es pot comprimir, el temps! 27 hores de fermentació que donaran a aquest panettone uns aromes únics".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem