Millora al teu anglès amb els cursos per a professionals que ofereix el CIC

Matrícula oberta el 8 de Maig

Des de fa més de 65 anys la Institució Cultural del CIC (ICCIC) està compromesa amb una acció educativa i una vocació d'excel·lència, a fi d'oferir al seu alumnat, i pensant també en les seves famílies, una sòlida formació de qualitat en l'àmbit humà i acadèmic.

Les escoles del CIC han estat sempre innovadores, el seu projecte abasta tots els nivells del sistema educatiu reglat: Educació Infantil, Educació primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerats i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

Així mateix, tenen una llarga i acreditada trajectòria en els ensenyaments no reglats: en les llengües estrangeres, l'educació musical, la formació per a les empreses, l'aprenentatge d'idiomes a l'estranger, l'organització de colònies d'estiu i altres activitats culturals. Entre tots els nivells educatius formen més de 8.000 alumnes cada curs acadèmic, amb un equip docent i d'administració i serveis de més de 500 professionals.

A l’estiu, com que les vacances no són només sinò­nim de lleure, als centres CIC Escola d’Idiomes, de Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Mataró, s’im­parteixen cursos intensius d’anglès per a professionals, durant el mes de juliol.

  • Networking del 3 al 6 de juliol
  •  Day-to-Day Communication del 10 al 13 de juliol
  •  Presentations and Training del 17 al 20 de juliol

Son mòduls de 10 hores, l'horari és de dilluns a dijous de 16.30 a 19.15 h.

La matrícula comença el 8 de maig

Informa't sense compromís: www.iccic.edu/idiomes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem