contingut promocionat
logo laforjadelashistorias

 

 

Millora el teu nivell amb els cursos i tallers d'escriptura 'La Forja de Historias'

Ha obert a Barcelona un nou espai cultural per dinamitzar la lectura i l'escriptura impulsat per l'escriptora Paula Cifuentes

L'espai cultural, impulsat per l'escriptora i traductora Paula Cifuentes (Madrid, 1985) i amb seu al barri de Sant Gervasi de Barcelona, ​​ofereix una vintena de tallers presencials i en línia a càrrec de vuit autors, a més de xerrades, tallers anuals, trimestrals i monogràfics, un servei de tutories i altres activitats culturals.

Ha obert en un local a peu de carrer al barri de Sant Gervasi de Barcelona (Brusi, 39) amb l'objectiu de fomentar l'escriptura i la lectura. Pretén convertir-se en un centre dinamitzador de la lectura i l'escriptura en un espai on no hi havia res semblant. Un lloc on s'estableixin converses al voltant dels processos creatius. També ofereix seminaris adreçats a empreses i institucions.

Professorat amb experiència

Les classes estan impartides per vuit escriptors amb una dilatada experiència en el camp de la pedagogia i la publicació d'obres: Paula Cifuentes, Inés Martínez Ribas, Josep Amorós, Constança Ternicier, Natalia Fernández, Jordi Portals, Cristina Ruiz Gallardo i Cristina Sainz Ric.

Una vintena de cursos i tallers

'La Forja d'Historias' arrenca amb una oferta inicial d'una vintena de cursos i tallers: Iniciació a l'escriptura; Iniciació a la novel·la; Novel·la avançada; Conte; Assaig; Escriptura de diaris; Escriptura creativa; Storytelling; La Narració, aquest viatge; No-ficció; Escriptura per divulgar; Estic bloquejat; Iniciació a la poesia; Narrativa infantil i juvenil; Barcelona, ​​ciutat de novel·la; Suïcidi i literatura; Violència de gènere; escriptura periodística i protocol·lària; Comunicar bé és triomfar. Cadascun dels cursos està impartit en dues modalitats: presencial i en línia, amb horaris i grups diferents.

Local de la 'La Forja de las historias'. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem