contingut promocionat
jack beds logo

 

 

Els millors articles de descans amb un segell de qualitat únic

Una botiga amb atenció personalitzada i amb matalassos, canapès, etc. fabricats molt a prop teu

Jack Beds va obrir el 12 d’abril una botiga al carrer Sant Bonaventura, 24 de Sant Cugat. És la cinquena botiga de la cadena, després de quatre obertures a Barcelona des de la seva fundació l’any 2017.

Ofereix als seus clients matalassos i canapès de qualitat i tota mena d’articles per al seu benestar  i descans com bases, coixins i complements.

La seva atenció al client és excel·lent i és tot un homenatge a l’avi del fundador i CEO de l’empresa, Alejandro Arrufat.

El nom de Jack Beds és un tribut a Josep Maria Arrufat Capdevila (JAC), sastre de professió, i la persona que va marcar les bases sobre l’atenció al detall i la qualitat dels productes i els teixits.

Fabriquen en territori nacional i potencien molt el comerç de proximitat, cosa que permet molta flexibilitat i un grau de personalització elevat.

Fan servir també un servei de logística pròpia sense intermediaris i duen a terme una gestió integral de 360 graus en servei al client, temps d’entrega i servei postvenda.

A més, proposen als seus clients unes condicions molt atractives. Pagament fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova.

Tot i això ara ho tens ben a prop, a Sant Cugat, una de les ciutats més estratègiques per a Jack Beds. Troba els teus matalassos i els millors articles per al teu descans a la nova botiga Jack Beds de la ciutat.

Matalassos de qualitat amb el millor preu des del principi, sense falsos descomptes i amb una atenció personalitzada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem