Minut de silenci pel presumpte assassinat masclista a Sant Vicenç de Castellet

Una dona i un home van aparèixer morts a Sant Vicenç de Castellet, i Mossos d'Esquadra investiga el cas des d'una perspectiva de violència masclista

Una 20a de persones, entre treballadors de l'Ajuntament i representants polítics municipals, s'han reunit, el dilluns 2 d'agost a les 12 h, a la plaça de la Vila per fer un minut de silenci pel presumpte assassinat masclista que es va produir el divendres, 30 de juliol, a Sant Vicenç de Castellet.

Cal destacar que els Mossos investiguen el cas com un possible assassinat per violència masclista, després que una dona i un home apareguessin morts a la població vallesana, on també es va identificar una nena de 2 anys en l'interior del vehicle on va aparèixer mort l'home. La investigació dels Mossos apunta que l'home hauria assassinat a la dona i, posteriorment, s'hauria suïcidat ofegant-se amb el cinturó de seguretat del vehicle.

El tinent d'alcaldia de Presidència i Hisenda i actual alcalde accidental de Sant Cugat, Pere Soler, ha explicat que "l'Ajuntament ha volgut retre homenatge a la darrera víctima de la xacra del masclisme", a més de recordar que "ens ha tocat de molt a prop", per la proximitat de Sant Cugat amb la població on van succeir els fets. "Volem fer una mostra de condol i de suport a la família i amistats. És una lluita per la qual hem de continuar treballant. No en podem deixar passar ni una".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem