contingut promocionat
B. organ


 

 

Mira com és viure en una comunitat amb piscina i una gran zona comunitària

L'habitatge que es troba en un estat impecable, està a l'espera dels seus nous propietaris, ja que està preparat per entrar a viure directament

Alguna vegada t'has preguntat com seria viure en un habitatge amb zona comunitària i piscina? Ara tens l'oportunitat de saber-ho amb aquest pis ubicat a la zona de Coll Fava / Can Magí. Un barri pròxim al centre, però amb unes bones comunicacions i a uns preu més assequible que els del centre de Sant Cugat.

 

El pis té també una terrassa exterior FOTO: Cedida

El pis té també una terrassa exterior FOTO: Cedida


L'habitatge que es troba en un estat impecable, està a l'espera dels seus nous propietaris, ja que està preparat per entrar a viure directament, està acabat de pintar i està en una zona en desenvolupament.

 

El menjador d'aquest pis ubicat a Coll Favà/Can Magí FOTO: Cedida

El menjador d'aquest pis ubicat a Coll Favà/Can Magí FOTO: Cedida

 

Un altre perspectiva del menjador FOTO: Cedida

Un altre perspectiva del menjador FOTO: CedidaLa finca es compon de tres habitacions, totes exteriors i ben lluminoses. Dues d'aquestes cambres disposen d'armaris encastats i d'un bany complet. A més, la doble suite té una àmplia zona d'armaris i un bany complet. Tot l'habitatge compta amb terres de parquet i finestres d'alumini de qualitat.

 

L'habitació suite FOTO: Cedida

L'habitació suite FOTO: CedidaAixí el pis disposa de bons acabats, amb elements com calefacció central, aire condicionat i habitacions amb persianes motoritzades, també té d'un ampli menjador amb sortida a la terrassa i una cuina lluminosa amb sortida al safareig.
 

L'amplia i lluminosa cuina de la finca FOTO: Cedida

L'amplia i lluminosa cuina de la finca FOTO: Cedida


De l'habitatge també destaca la zona comunitària amb piscina àmplia i acurada. Aparcament per a un vehicle gran i un traster.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem