Mira les 10 denominacions d'origen que podràs provar al Tast de Vins amb Ritme

El Claustre del Monestir acollirà una de les activitats més esperades de tota la Festa Major i sense dubte, la preferida dels amants del vi: El Tast de Vins amb Ritme. Enguany, que l'activitat arriba a la IX edició, s'ha prioritzat en cellers catalans i de l'Estat espanyol que se signifiquen per la seva manera de fer i la qualitat dels seus vins. 

Empordà (Oliver Conti), Montsant (Coca i Fitó), Penedès (Bolet), Priorat (La conreria de Scala Dei), Terra de Menorca (Sa Forana), Carinyena (Bodegas San Valero), Rioja (Bodegas Óbalo), Toro (San Romásn, Bodegas y Viñedos) i Ribera del Duero (Viña Pedrosa i Garmon) seran els cellers amb Denominació d'Origen (DO) que es donaran cita al tast i que aquest any se celebrarà el dissabte 30 de juny. Com sempre El Tast de Vins amb Ritme, també tindrà una DO dedicada al cava amb el Cava Torelló. 
 

Per amenitzar la vetllada, el grup de jazz "Claes Magnet Trio" s'encarregarà de fer ressonar les seves notes musicals per l'incomparable marc del Claustre i la seva particular sonoritat, que fan d'aquesta activitat una de les més destacades de la Festa Major de Sant Cugat

Enguany es donaran cita 10 cellers amb DO diferents FOTO: Arxiu

Com és habitual en el recinte del Claustre està prohibit fumar i menjar i s'ha de tenir cura a l'hora de deixar reposar les copes sobre el conjunt de pedres mil·lenàries. La col·laboració de tots els participants és clau per respectar l'entorn i gaudir de la possibilitat de degustar un bon vi, en bona companyia, música de fons i en un entorn més que privilegiat. Sense el vostre compromís any a any, a més del de la Comissió de la Festa Major i dels cellers participants, seria impossible convertir aquesta festa en un èxit de Sant Cugat.

Les entrades es poden comprar a la botiga Vins Noé de Sant Cugat fins dissabte 30 al migdia o a la seva web. També es podran comprar una hora abans de l'acte al Claustre del Monestir. L'aforament és limitat i només és apte per a majors de 18 anys.

L'incomparable marc del Claustre i la seva particular sonoritat fan d'aquesta activitat una de les més destacades de la Festa Major FOTO: Arxiu
Més informació
 
Comentaris

Destaquem