Mira si has guanyat un Món Sant Cugat per saber com serà la ciutat després de la pandèmia

En l'edició també hi ha una entrevista en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social...

El TOT Sant Cugat ha sortejat 10 revistes de la desena edició del Món Sant Cugat amb la voluntat de premiar la fidelitat dels nostres lectors i lectores i aquests han estat els afortunats i afortunades:

 

 

  1. Xavier Mercadal Mañes
  2. Leonor Vallès Muray
  3. Josep Xercavins Gusi
  4. Mercè Navarro
  5. Ana Maria Baiges
  6. Josefina Abella Colomer
  7. Alba Leyva Casas
  8. Josefa Conesa Baguena
  9. Pepi Conesa Baguena
  10. Mar Serra Moya

La nova edició, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat i està dedicada als reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat. En l'edició també hi h auna entrevista en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc.

On puc comprar la nova edició?

Si no t'ha tocat cap Món Sant Cugat el pots aconseguir als quioscs i llibreries de la ciutat. També el pots comprar de forma online a www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. L'exemplar té un preu de 8 € i la subscripció de 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals).

 

 
Comentaris

Destaquem