Mira si t'enduràs a casa la bateria de cuina Arcos sortejada per Cuinetes

L'establiment del carrer de Valldoreix celebra aquests primers 4 anys d'existència amb descomptes i ofertes especials

Maria Angeles García Diez és el guanyador de la bateria de cuina sortejada per Cuinetes Cook Shop, la botiga especialitzada en estris per la cuina. La botiga celebra així el seu quart aniversari, de manera que García s'endurà una paella de 24 cm, una cassola també de 24 cm i un cassó de 16 cm aptes per qualsevol tipus de foc, fabricats en alumini indeformable i amb un revestiment antiadherent de gran resistència i valorat en 80€. Enhorabona!

Un pelador Arcos de regal

Una de les dues paelles que se sortegen FOTO: Cedida

A banda del sorteig, l'establiment del carrer de Valldoreix celebra aquests primers 4 anys d'existència amb descomptes i ofertes especials entre els productes de la botiga. Igualment aquells qui realitzin compres de més de 20€ s'enduran, de franc, un ganivet pelador Arcos fins al 15 de juny o final d'existències. 

I és que a Cuinetes Cook Shop  podràs trobar tot el que necessitis per a la teva cuina des de cassoles, paelles i estris de les marques més prestigioses, fins a elements per aconseguir una cuina més sofisticada com sifons per fer escumes, entre d'altres. A banda, la botiga compte amb una àmplia gamma de productes per a  menjar a l'oficina o l'exterior amb porta entrepans, lunch bag o porta aliments, ampolles d'hidratació i coberts, entre d'altres. 

Per compres de més de 20€ t'enduràs un ganivet pelador de la marca Arcos FOTO: Cedia
 
Comentaris

Destaquem