Mira-sol instal·larà una zona lúdica juvenil davant del Casal

El Consell de Barri ha aprovat set projectes per destinar-hi el pressupost de lliure disposició

Instal·lar una zona lúdica juvenil davant el Casal o netejar la riera de Can Cabassa són dos dels set projectes als quals Mira-sol destinarà el seu pressupost de lliure disposició d'aquest 2016. Així ho ha aprovat el Consell de Barri celebrat aquest dimecres, 26 d'octubre.

Un pressupost que aquest any ascendeix a 269.823 euros, i dels quals se'n disposarà de 122.000 per fer realitat els set projectes aprovats. Uns projectes que també inclouen incrementar la dotació econòmica de la Coordinadora, promocionar Mira-sol participa, arranjar il·luminació i adequar acústicament la sala taller del Casal, afegir més coixins berlinesos a Josep Irla i instal·lar quatre panells informatius de situació d'equipaments.

Els projectes s'aprovaven al grup de treball diners de lliure disposició, celebrat el 18 d'octubre, i del qual se n'ha donat compte durant la celebració del Consell de Barri.

Els projectes aprovats

S'han aprovat 7 projectes per invertir el pressupost de lliure disposició FOTO: C. Caballé
  • Instal·lar una zona lúdica juvenil davant el Casal de Mira-sol (50.000 euros).
  • Neteja de la riera de Can Cabassa per minimitzar la proliferació del mosquit tigre (35.000 euros).
  • Incrementar la dotació econòmica de la Coordinadora Sociocultural de Mira-sol (10.000).
  • Promocionar Mira-sol participa (10.000).
  • Arranjar il·luminació i adequar acústicament la sala taller del Casal de Mira-sol (10.000).
  • Afegir més coixins berlinesos a Josep Irla (6.000).
  • Instal·lar quatre panells informatius de situació d'equipaments (5.000).

Més temes tractats al Consell

El Consell de Barri s'ha celebrat aquest 26 d'octubre FOTO: C. Caballé

El Consell de Barri de Mira-sol, el primer presidit per la tinenta d'alcalde Carmela Fortuny substituint Damià Calvet, s'ha celebrat aquest dimecres, 26 d'octubre, i ha tingut una durada de 3 hores i 15 minuts.

Durant el Consell s'ha presentat la nova línia d'atenció directa als veïns del barri per part de la presidenta del Consell, així com s'ha donat compte de la feina feta pels diferents grups de treball del Consell.

En aquest punt, s'ha presentat el calendari dels futurs Consells (14 de desembre de 2016, i 8 de febrer, 10 de maig, 13 de setembre i 13 de desembre de 2017), s'ha explicat el nou butlletí trimestral Som Mira-sol.

També s'ha parlat de la situació per solucionar els problemes de soroll que provoca l'AP7 al seu pas per Sant Cugat i l'enllumenat públic al barri. Igualment, s'ha presentat el funcionament del nou hort comunitari de Mira-sol i s'ha explicat la situació del procés participatiu de l'avinguda del Baixador, amb presència de representants de Valldoreix.

Finalment, s'han explicat les propostes del procés dels pressupostos participatius que afectes en barri, i s'han posat sobre la taula les actuacions de millora que es duran a terme al voltant de l'estany dels Alous.

Temes que el TOT Sant Cugat desenvoluparà pròximament.

 
Comentaris

Destaquem