contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

Model d’Atenció Centrada en la Persona

L’atenció es basa en un model centrat en la persona i en satisfer totalment les necessitats dels residents

El model d’atenció centrada en la persona es basa en la millora de la qualitat de vida de les persones a través de diferents metodologies que faciliten l’atenció integral personalitzada.

Cugat Natura basa tots els seus serveis en el model centrat en la persona. El complex ofereix servei de residència, centre de dia i apartaments per a persones adultes majors de 65 anys. A més, compta amb la col·laboració d’una empresa d’atenció domiciliària que complementa el seguiment expert dels serveis que ja ofereix.

El centre residencial i de dia proporciona atenció a persones amb qualsevol nivell de dependència, des de persones autònomes a persones dependents, on la persona és el centre i, en funció de les necessitats, gustos i preferències que té cada persona, es crea un pla d’atenció individual.

En cas que la persona no presenti cap deteriorament cognitiu, és la persona qui decideix quins són els moments o les tasques en les quals requereix un suport. En cas que la persona no pugui prendre decisions per deteriorament cognitiu, és normalment la família qui orienta a l’equip en el suport que necessita. En ambdós casos es compta amb l’assessorament de l’equip multidisciplinari de què es compon el complex.  

Des de Cugat Natura es promou el benestar emocional, físic i social de les persones i s’acompanya a la persona per tal que continuï amb el projecte de vida que tenia abans de traslladar-se a viure al complex. 

Des del 4 de febrer, tots els residents han rebut l’administració de la segona dosis de la vacuna i el centre va recuperant la dinàmica habitual. L’enquesta anual a familiars i residents del centre reflecteix satisfacció global amb la residència Cugat Natural i la seva gestió durant la pandèmia. 

La qualitat de vida, per davant de tot

 
Comentaris

Destaquem